FigoPet – hondenverzekering

Unieke Zorg voor een Unieke Band

Voorkom financiële verrassingen bij de ziekte van je huisdier. Met de huisdierenverzekering van FigoPet is je beste vriend verzekerd zoals jij dat zelf bent, zodat hij de benodigde zorg krijgt zonder dat jij voor onverwachte kosten komt te staan.


FigoPet en de Raad van Beheer

“FigoPet en de Raad van Beheer hebben sinds 1 juni 2022 een samenwerking. Beide organisaties zetten zich in voor het verantwoord fokken van gezonde en sociale rashonden, wat ook onze kernwaarden in de kennel weerspiegelt. Als blijk van onze toewijding krijgt u bij de aanschaf van een nieuwe Chihuahua-pup een gratis verzekering van één maand, voor een optimale start.”


Voordelen van een Huisdierverzekering:

Het voordeel van een huisdierverzekering is vergelijkbaar met een zorgverzekering, maar dan specifiek voor je hond. Hoewel niet verplicht, wordt een hondenverzekering sterk aanbevolen door dierenartsen en fokkers. Voor een maandelijks laag bedrag ben je dan verzekerd tegen de meest voorkomende onverwachte ziektekosten van je huisdier. Dit biedt gemoedsrust en financiële bescherming in geval van onverwachte medische uitgaven voor je trouwe metgezel.


Waarom kiezen voor FigoPet?

Waarom kiezen voor FigoPet? Omdat jouw hond niet zomaar een huisdier is; hij maakt echt deel uit van jouw gezin. Bij FigoPet begrijpen ze dat je maatje de beste zorg verdient. Honden kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, wat kan leiden tot kostbare dierenartsbezoeken. Met een hondenverzekering van FigoPet ben je beschermd tegen onverwachte hoge medische kosten. Zo krijgt je hond de zorg die hij verdient, en heb jij één zorg minder.

  • Vroege Zorg, Levenslange Voordelen: Begin direct met het beschermen van de gezondheid van uw puppy. Met FigoPet heeft u toegang tot uitgebreide dekking vanaf een jonge leeftijd, wat de basis legt voor een gezonder en gelukkiger leven.
  • Financiële Zekerheid: Voorkom onverwachte dierenartskosten die kunnen oplopen. Met FigoPet hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële lasten van onvoorziene gezondheidsproblemen bij uw puppy. Uw focus blijft op hun welzijn, zonder angst voor hoge medische rekeningen.
  • Gratis Proefperiode: Probeer FigoPet risicoloos uit met onze gratis proefmaand. Ontdek de voordelen en de gemoedsrust die onze verzekering biedt, zonder enige verplichtingen.
  • Directe Bescherming: FigoPet biedt onmiddellijke dekking zonder wachttijd. Uw puppy is vanaf dag één beschermd, waardoor u zich kunt concentreren op het opbouwen van mooie herinneringen.
  • Gemakkelijke Claimprocedure: De gebruiksvriendelijke app maakt het indienen van claims eenvoudig. Snel en efficiënt, zodat uw puppy zo snel mogelijk de zorg krijgt die hij nodig heeft.

Investeer in de toekomst van uw puppy met FigoPet. Een verstandige beslissing voor hun gezondheid, geluk en uw gemoedsrust.


MVG – Maand Gratis Verzekering

Bij ons staat de gezondheid van onze pups voorop, en daarom zijn we een samenwerking aangegaan met FigoPet. Voor al onze verhuisde pups bieden wij daarom een Maand Gratis Verzekering bij FigoPet aan! De voordelen zijn:

  • Gratis de verzekering uitproberen
  • Directe dekking, de wachttermijn van 30 dagen komt te vervallen
  • Geen premie gedurende de eerste maand
  • Bij verlenging ontvangt het nieuwe baasje een welkomstcadeau

Bereken zelf uw premie op Figopet

Translate »