FigoPet – hondenverzekering

Een unieke band verdient unieke zorg

Helaas worden ook huisdieren ziek.
Met de huisdierenverzekering van FigoPet is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.


FigoPet en de Raad van Beheer

Sinds 1 juni 2022 is FigoPet een samenwerking aangegaan met de Raad van Beheer.
De Raad van Beheer en FigoPet staan beiden voor het verantwoord fokken van gezonde en sociale rashonden. Dit is natuurlijk precies waar wij ook voor staan in onze kennel. Wij proberen u blij te maken met een leuke gezonde pup, daar hoort een goede start natuurlijk helemaal bij! Bij ons krijgt u daarom ook één maand gratis verzekering mee voor uw nieuwe chihuahua pup.


Wat is het voordeel van een huisdierverzekering?

Een hondenverzekering is eigenlijk net zoals een zorgverzekering, maar dan voor je hond. Daarnaast is deze niet verplicht, maar wordt deze wél – ook door dierenartsen en fokkers– sterk aangeraden. Met een hondenverzekering ben je dus maandelijks voor een laag bedrag verzekerd voor de meest voorkomende onverwachte ziektekosten van je huisdier.

Stroomschema be nl hond 1


Waarom kiest u voor FigoPet?

Je hond is niet alleen je maatje, hij maakt écht deel uit van jouw gezin. En daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook honden kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Door een hondenverzekering af te sluiten bij Figopet ben je verzekerd tegen onverwachte hoge medische kosten. Zo krijgt je hond de zorg die hij verdient en heb jij een zorg minder.

 


MVG – Maand Gratis Verzekering

Ook wij vinden natuurlijk de gezondheid van onze pups het belangrijkste en hebben daarom besloten om de samenwerking met Figopet aan te gaan.
Voor al onze pups die verhuizen bieden wij daarom een Maand Gratis Verzekering bij FigoPet!
De voordelen hiervan zijn:

  • Gratis de verzekering uitproberen
  • Directe dekking, de wachttermijn van 30 dagen komt te vervallen
  • De eerste maand geen premie!
  • Bij verlenging krijgt het nieuwe baasje een welkomst cadeau

Bereken zelf uw premie op Figopet

Translate »