Petplan – hondenverzekering

Verzeker je huisdier zoals je zelf ook verzekerd bent!

Sinds 1 juni 2022 is Petplan een samenwerking aangegaan met de Raad van Beheer. De Raad van Beheer en Petplan staan beiden voor het verantwoord fokken van gezonde en sociale rashonden. Dit is natuurlijk precies waar wij ook voor staan in onze kennel. Wij proberen u blij te maken met een leuke gezonde pup, daar hoort een goede start natuurlijk helemaal bij! Bij ons krijgt u daarom ook één maand gratis verzekering mee voor uw nieuwe chihuahua pup.


Wat is het voordeel van een huisdierverzekering?

Een hondenverzekering is eigenlijk net zoals een zorgverzekering, maar dan voor je hond. Daarnaast is deze niet verplicht, maar wordt deze wél – ook door dierenartsen en fokkers– sterk aangeraden. Met een hondenverzekering ben je dus maandelijks voor een laag bedrag verzekerd voor de meest voorkomende onverwachte ziektekosten van je huisdier.


Waarom kiest u voor Petplan?

Je hond is niet alleen je maatje, hij maakt écht deel uit van jouw gezin. En daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook honden kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Door een hondenverzekering af te sluiten bij Petplan ben je verzekerd tegen onverwachte hoge medische kosten. Zo krijgt je hond de zorg die hij verdient en heb jij een zorg minder.


MVG – Maand Gratis Verzekering

Ook wij vinden natuurlijk de gezondheid van onze pups het belangrijkste en hebben daarom besloten om de samenwerking met Petplan aan te gaan.
Voor al onze pups die verhuizen bieden wij daarom een Maand Gratis Verzekering bij Petplan!
De voordelen hiervan zijn:

  • Gratis de verzekering uitproberen
  • Directe dekking, de wachttermijn van 30 dagen komt te vervallen
  • De eerste maand geen premie!
  • Bij verlenging krijgt het nieuwe baasje een welkomst cadeau

Bereken zelf uw premie op Petplan

Translate »